cartel_concurso_ideas_low

El Consorci Pactem Nord, amb el suport de l’Ajuntament de Godella, la Federacio´ d’Associacions de Comerç de l’Horta Nord (FACENORD), la Caixa Popular i la Xarxa AFIC de la Conselleria de Comerç, ha impulsat la VI Campanya de Dinamització Comercial en el marc de l’Agència Afic del Consorci.

Aquesta nova campanya consisteix en un concurs que, sota el lema «Tinc una idea», proposa a la ciutadania que participe en la generacio´ de noves idees. Les idees i els treballs presentats podran orientar-se tant a generar campanyes comercials que puguen ser desenvolupades per les associacions locals de comerç com a millorar les vendes en els comerços locals.

El concurs va començar aquest mes de setembre i finalitzarà el 15 de novembre. Per a participar-hi, l’única cosa que cal fer és accedir al formulari en línia publicat en el tauler d’anuncis del web del Consorci Pactem Nord <http://www.consorci.info/tablon-anuncios.html> o acudir als punts de recollida d’idees distribuïts pels ajuntaments consorciats de l’Horta Nord, pels comerços pertanyents a les onze associacions col·laboradores i per les oficines de Caixa Popular de la comarca. A més, participaran 10 instituts de l’Horta Nord en els quals s’imparteixen cicles formatius de comerç i màrqueting, i hostaleria i turisme, entre altres.

L’import total dels premis atorgats en forma de xec regal, gràcies a la col·laboracio´ de la Caixa Popular, ascendirà a un valor de compres equivalent a 600 €, repartits en 3 premis. Amb aquest concurs d’idees, es vol facilitar, a les associacions de comerços locals, nous instruments de millora a trave´s de les aportacions de la ciudadania, amb els quals potenciar el posicionament dels comerços de l’Horta Nord destacant-ne les qualitats i els avantatges i incrementant-ne el nombre de visitants i consumidors, especialment entre el pu´blic jove i les famílies.

Informació extreta d’  http://www.godella.es/va/content/idees-al-comerc-local