L’Ajuntament de Godella ha obert al públic en general les visites previstes amb motiu de la Trobada d’Escoles en Valencià. La decisió ha estat motivada per l’interès mostrat pel Consell d’Educació q volia obrir les visites als familiars dels escolars.

Imagen

Aquestes visites permetran conèixer, al primer grup de persones inscrites, la Casa Museu Pinazo, el 29 de març, a les 10.30 h, i, a un segon grup, a les 11.30 h (c/ del Pintor Pinazo, 31, Godella).

El Museu Taller Alfaro serà el segon espai que es visitarà el 19 d’abril, amb el mateix horari –a les 10.30 h el primer grup i, a les 11.30 h, el segon– (c/ d’Andreu Alfaro, 13-Polígon dels Obradors, Godella)

Per últim, el Museu Agrari Municipal es podrà conèixer, el 10 de maig, després de la seua reapertura amb l’horari establert per a les visites anterior (c/ del Músic Fco. Caballer-Torreta de Misildo, Godella)

Les visites seran gratuïtes per a la ciutadania. Les persones interessades poden fer les inscripcions prèviament a l’Àrea d’Educació (Edifici Xicranda –963 642 952–), per poder organitzar els grups.