Torneig Bàsquet Pascua L’Horta València a Godella. Del 2 al 5 d’abril

Imatge

El 5 d’abril, el Pavelló Municipal de Godella acollirà les finals de la primera edició del torneig de Pasqua que s’organitza en la comarca de l’Horta Nord en tres seus diferents. El Nou Bàsquet Alboraia, el Club Andros Burjassot i, per descomptat, el Club l’Horta Godella encapçalen aquest projecte que congregarà més d’un miler de jugadors, de 88 equips de tot Espanya, amb partits de totes les categories, entre el dia 2 i el dia 5 d’abril.

El torneig es va presentar ahir a la Conselleria en un acte presidit pel director general d’Esports, Mateo Castellá, i al qual també van assistir el regidor d’Esports de Godella, Francesc Aràndiga; l’organitzador, Ricardo Gorgues; l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i el regidor de Governació de l’Ajuntament de Burjassot, Manuel Pérez, així com les persones representants dels diferents clubs implicats.

«Godella torna a posar-se al capdavant d’una iniciativa esportiva que ens convertirà, una vegada més, en el centre neuràlgic del món del bàsquet –va comentar Aràndiga– i, a més, activarà el nostre teixit comercial i hostaler ja que rebrem, durant quatre dies, més de 2.000 persones».

El torneig, organitzat per Ocio Experience, pretén, a més, unir esport i oci, per la qual cosa els organitzadors han previst un calendari d’activitats que passen pels punts turístics més importants de l’Horta i els voltants per a les persones de les sis comunitats autònomes que disputaran 178 partits.

En el següent enllaç teniu el dossier:

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=39F682FC689751A2!1075&app=WordPdf

Arxivat en: Bàsquet, ESPORTS, Esports, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Regidoria d'Esports, Regidoria d'Esports, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *