L’Ajuntament de Godella celebrarà dijous 27 el ple d’octubre

Com sempre, l’últim dijous de cada mes, a les 19.30 hores, el Saló de Plens de la Casa Consistorial acollirà la sessió ordinaria corresponent, en aquesta ocasió, al desé mes de l’any.
25/10/2016

Probablement els temes més importants a tractar són les propostes d’acord respecte a la delegació per a la contractació d’obres de drenatge i construcció de nínxols. A més, entre altres coses, es donarà compte de les resolucions de l’alcaldia i de l’informe trimestral de pagament i morositat. A la finalització, els assistents tindran l’oportunitat de donar la seua opinió al voltant dels temes tractats o d’altres qüestions al torn de precs i preguntes.

Ordre del dia
font www.godella.es

Arxivat en: Plenaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *