L’advocat de la congregació fa la primera oferta a l’Ajuntament des que va començar el procés del Parc de la Devesa

Poc més d’un any després que el Tribunal Superior de Justícia condemnara l’Ajuntament de Godella a pagar 11,7 milions d’euros, més interessos, a la Societat del Sagrat Cor de Jesús per l’expropiació del parc de la Devesa, la propietat ha fet la seua primera oferta.

Fins avui, la seua negativa a negociar havia sigut rotunda.

Fins a 5 alternatives de pagament havia oferit l’Ajuntament amb la finalitat de complir la sentència. Però la negativa a negociar per part de la Congregació havia sigut taxativa. Fins ara.

Segons ha traslladat l’advocat de les monges al de l’Ajuntament, la propietat estaria interessada a revertir una mica més de 9.000 metres que es restarien a l’expropiació i que es corresponen amb les pistes esportives que ja tenen construïdes: unes xoperes i uns horts que tenen al costat de la residència.

L’Alcaldesa, Eva Sanchis, ha comentat «consisteix de moment en quedar-se elles 9.000 m2 bàsicament de la zona de les pistes i la xopera i els altres 17.000m2 l’ajuntament. No tenim més detalls però almenys es un bon principi» .

Pròximament es traslladaran els dubtes sobre la proposta a la Congregació del Sagrat Cor i, quan els contesten , els oferirem una proposta.

L’Alcaldesa i l’equip de govern ja s’han reunit amb l’oposició per informar i parlar de la nova fase en la qual ha entrat el procés i emetran un comunicat a col·lectius i associacions de veïns.

Imatge