El nostre regidor Francesc Arandiga a la presentació del basquet a Godella

Any rere any, l’Escola Municipal de Bàsquet i el Club Bàsquet l’Horta Godella creixen i consoliden un projecte formatiu que té ja convençuda tota la comunitat i les persones amants d’aquest esport. La cuidada selecció d’entrenadors i la qualitat de la seua proposta fa que cada temporada en cresca més encara la gran família. Enguany són ja 360 els jugadors que en formen part, 240 a l’escola i 120 al club. Dissabte passat van viure tots ells un dels moments més entranyables del curs amb l’acte de presentació en què, un a un, van ser nomenades totes les persones membres.

 

A continuació i amb el títol La rondalla de l’arbre que creix fort i sa, es va projectar un vídeo amb les imatges dels grans protagonistes i dels moments més memorables de la passada temporada. El secretari del club, Ximo Delgado; el regidor d’Esports, Paco Aràndiga; l’alcalde de Godella, Josep Manel San Fèlix, i el president de la Federació Valenciana de Bàsquet, Salvador Fabregat, van prendre la paraula en l’última part de l’acte. Aràndiga va recordar l’esforç educatiu que es realitza des de les diferents categories i la importància en el manteniment de les instal·lacions. Per la seua banda, Sant Fèlix es va referir a les conseqüències que tindria l’aprovació de la proposta de reforma de la llei d’administracions locals en l’esport municipal «perquè consideren que l’esport no és un servei necessari però nosaltres estem convençuts que sí ho és».

Finalment es va retre un petit reconeixement a l’equip benjamí masculí que el passat curs va guanyar el campionat autonòmic; al cadet masculí que va arribar a la final a 4 autonòmica i a les subcampiones autonòmiques en categoria aleví. Així mateix, també es va homenatjar Sandra Berrocal, jugadora representant de la selecció València i espanyola u12; José María Rodríguez i Michel Montaner pel seu rendiment acadèmic.

Basquet_grup

Discurs del regidor:

Porte molts anys assistint a esta presentació i per primera vegada no estic ahí dalt si no ací baix.

I ja que estic ací baix, com deia Pepe Isbert, “como concejal vuestro que soy os debo una explicación, y esa explicación que os debo os los voy a pagar”.

En primer lloc dir que des de esta regidoria i des del Ajuntament de Godella estem apostant molt fort per l’esport base, tant en bàsquet, com en fútbol, pilota valenciana, tenis, karate, etc). Més de 1000 persones estan apuntades a les escoles esportives municipals amb més de 60 monitors. Organitzem els Jocs Esportius Municipals en les modalitats de bàsquet i fútbol-sala. Més de 100 equips participen i més de 1200 xiquets estan apuntats. Aprofite per a dir-vos que entre tots estem fent un blog on posarem totes activitats esportives de Godella (http:// esportsgodella.wordpress.com). També vos animem a que aneu a vore els partits dels Sèniors tant masculí com femení. Segur que ho passareu be i voreu bon bàsquet.

També vull dir que les instal·lacions son de tots i que entre tots hem de cuidarles. Vos done dos exemples: és més fàcil trencar un cadira que arreglar-la. Així que eviteu caminar per les cadires. És més fàcil que cadascú s’emporte la botella d’aigua o o el pot que s’ha begut que una persona tinga que arreplegar 100 botelles o pots.

I ja acabe esta explicació que os estoy pagando agraint als patrocinadors que ajuden a que estes coses continuen funcionant (Albor Shoes, etc.). Al les autoritats que ens acompanyen (president de la federació de bàsquet, president del Ros Casares, alcalde, etc.). A l’anterior regidor d’esports (Gines Ruiz ). Per últim, demanaria un fort aplaudiment a Toni Pont i Jose Canari, ja que són en gran part responsables del que tenim ací.

Paco Aràndiga

Arxivat en: Bàsquet, ESPORTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *