Torna el cinema al teatre Capitolio

Aquest cap de setmana, els dies 15 i 16, es podran veure dos pel·lícules a la gran pantalla de l’edifici godellenc, amb un contingut apte per a tota la família. Mascotas i Miss Peregrine són els films programats.
13/10/2016

«Projectar cinema hui dia no és una empresa fàcil, per això convidem a tothom al teatre Capitolio, perquè de l’èxit d’aquestes pel·lícules depén en part que es puguen fer més en el futur». La regidora de Cultura, Tatiana Prades, afegeix que el seu Departament té la voluntat ferma de tornar a acostar el cine a les famílies godellenques. En aquest cas, s’ha programat Mascotas (un film dels creadors de l’èxit Gru: Mi villano favorito) i Miss Peregrine, del famós director Tim Barton. La primera es projectarà dissabte a les 19.30 i diumenge a les 17 hores. La segona, dissabte a les 22.30 i diumenge a les 19.30 hores. El preu serà de 4 euros i la taquilla obrirà mitja hora abans del començament.

Així mateix, entrant al facebook ‘Cine Capitolio Godella’ podreu participar en el sorteig de quatre entrades.

Font

Arxivat en: Regidoria de Cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *