La portaveu del Bloc –Coalició Compromís a l’Ajuntament de Godella, Eva Sanchis, va demanar al plenari de l’Ajuntament celebrat el passat 27 d’octubre que tots els grups polítics s’unisquen i pressionen per a que la Generalitat faça front als seus compromisos econòmics i pague les obres de reforma del teatre-cinema Capitoli, per a que puguen acabar els treballs de rehabilitació i ampliació.

A un mes de finalitzar les obres, l’empresa adjudicatària de les mateixes Construcciones Francès, ha informat que si la Generalitat no li avança una part de les factures pendents d’esta i d’altres obres actualment en marxa, no pot continuar treballant i que per tant paralitzarà les obres.

“El fet de no poder inaugurar abans de Nadal, suposa un greu perjudici, tant per a les escoles, com per a les associacions culturals i per al poble en general. Teníem molts compromisos per a la programació de la sala en estes dates i ara mateix estan tots en l’aire – va dir Eva Sanchis-.

Per això va demanar a l’Alcalde de Godella, Salvador Soler, que fera les gestions necessàries davant la Conselleria, per a la continuïtat de les obres. Però també va demanar el recolzament dels regidors del PP, per a que treballen dins el seu partit, que es qui governa la Generalitat, per a defensar els interessos de Godella.

Els regidors del Bloc-Coalició Compromís en l’equip de govern de Godella, Eva Sanchis i Ginés Ruiz, varen visitar les obres per interessar-se per l’estat actual de les mateixes.