Tal i com anunciàrem al programa electoral, hem iniciat reunions amb els regidors dels pobles veïns per tal d’ampliar l’oferta d’activitats conjuntes i optimitzar la utilització de les instal·lacions esportives, culturals o educatives.

En l’àrea d’esports, varem realitzar per primera vegada conjuntament amb Rocafort, la X edició de la “Volta a peu a Godella-Memorial Pepe Alonso” amb un recorregut de 12km entre els dos termes i el pròxim Nadal serà Rocafort l’encarregat de l’organització per cap d’any de la Sant Silvestre Rocafort-Godella.

En l’àrea d’Educació la nostra regidora Eva Sanchis ha proposat que Godella consolide la seua oferta educativa en la Escola d’Adults per atendre els veïns i veïnes de Rocafort, que no disposen d’ella.

També s’està avançant en acords per a la recollida conjunta d’animals, per a la utilització del servei de grua i la retirada de vehicles de la via pública, per a la prestació de serveis de Protecció Civil de Godella en el municipi de Rocafort i de suport mutu per part de la policia local de Godella, Rocafort i Burjassot, en actes festius.

Desgraciadament coordinar servicis no sempre és fàcil, com s’ha demostrat amb la remodelació de trànsit que ha realitzat unilateralment l’Ajuntament de Burjassot. El regidor de trànsit de Burjassot (PSOE) ha ignorat fins ara les demandes de Godella, malgrat les reunions mantingudes amb el regidor de trànsit de Godella, Sr.Valenzuela (EU). L’equip de govern i els veïns de Godella, especialment del casc antic, demanen canvis per facilitar una connexió viària més directa i fluida amb la zona de l’Eixereta i amb el túnel que travessa les vies del ferrocarril en Burjassot.