Butlletí Informatiu Digital

‘Espai Propi’

14/DES. 20:15 H.
‘Espai Propi’ és el títol de l’exposició col·lectiva que el divendres 14 de desembre, a les 20:15 hores s’inaugurarà en Villa Eugenia i que congregarà a 25 artistes plàstics de diferents generacions de Godella. Des de Puig Benlloch fins a José Tornero, passant per Vicente Castillo, Jonay Cogollos, Josep Ferriol, Cristina Ghetti, Giner Bueno, Giner Godella, Germà Lloris, Salvador Rodríguez-Bronchú Orts, Manuel Silvestre o Raquel Aguilar entre altres.

Llegir més

Contes infantils

10/DES. 18:30 H.
Esta vesprada, a les 18:30 hores la Biblioteca Municipal de Godella rebrà la visita de Paco Giménez i Carles Cano, que presentaran els últims dos llibres que han publicat junts: “Mamáááá…!!! i “La festa Monstruosa”.

Llegir més

Gala contra el càncer

16/DES. 20 H.
El director José María Palau, la soprano Susana Montesinos, la pianista Amparo Pous i la violoncel·lista Maria Mircheva completaran el cartell del concert benèfic que organitzarà la Junta Local Contra el Càncer de Godella diumenge que ve 16 de desembre, en Villa Eugenia.

Llegir més

Bostezo Tour

22/DES. 18:30 H.
La revista valenciana d’art i pensament Bostezo ha complit quatre anys i ho està celebrant amb una gira de quatre presentacions en quatre ciutats durant quatre setmanes. El Bostezo Tour “4 ciutats, 3 països, 2 continent, es tancarà al lloc d’origen de la publicació: Godella. Serà el dissabte 22 de desembre a les 18.30h en el casal jove AlMatadero, on presentaran el seu setè número,

Llegir més

Unitat Didàctica

04/DES.
En un entorn difícilment més apropiat, entre les obres realitzades pels alumnes del Col·legi Públic Barranquet, en el centre cultural Xicranda, el Taller d’Història Local, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació i l’Oficina Municipal d’Ús i Promoció del Valencià van presentar la primera de les seues unitats didàctiques. Es tracta d’un treball pensat per a alumnes d’Educació Secundària i Batxillerat sobre la vida i obra d’Ignacio Pinazo Camarlench.

Llegir més

Treball a la xarxa

12/DES.
L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, en col·laboració amb el Consorci Pactem Nord ha anunciat el canvi de data de la nova edició del taller de cerca d’ocupació per Internet. La jornada monogràfica tindrà lloc el pròxim 12 de desembre i no l’11 com es va anunciar inicialment. Es farà en l’aula d’informàtica de Villa Teresita, de 10 del matí a 12:30.

Llegir més