75 anys amb el Cervantes

30/GEN. 15:30 H.
Dimecres que ve 30 de gener, el CEIP Cervantes celebrarà l’acte inaugural de la commemoració del 75 aniversari del centre al qual ja han confirmat la seua presència el secretari autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, el director territorial d’Educació, Ismael Martínez; l’alcalde de Godella, Salvador Soler; i la regidora d’Educació, Eva Sanchis entre uns altres. El programa inclourà un breu recorregut per l’exposició de documents, imatges, vídeos i objectes que s’instal·laran al centre, a més d’una xocolatada.

Llegir més

El piano d’Alerini

31/GEN. 20:15 H.
La col·laboració de l’Institut francés amb l’Ajuntament de Godella ha permès que, a més del cicle de guitarra que s’emmarca dins de les activitats prèvies del Festival Josefina Robledo, s’incorporen una altra sèrie de propostes musicals com ara la que dijous que ve oferirà el pianista i compositor Antoine Alerini.

Llegir més

Plenari de gener

31/GEN. 19:00 H.
Dijous que ve, l’Ajuntament de Godella celebrarà el Plenari ordinari corresponent al mes de gener. La sessió tindrà lloc al saló d’actes de Villa Teresita, a partir de les 19:00 hores.

Plenaris anteriors

Sant Antoni Abad

03/FEB.
El patró dels animals visitarà Godella el diumenge 3 de febrer per a posar sota la seua protecció a les mascotes de les veïnes i veïns del municipi, així com dels voltants. El carrer Major tornarà a ser el centre neuràlgic de la festa que arrancarà a les 11 hores en la plaça de Santa Magdalena Sofia, on es concentraran tots els participants per a iniciar, a les 12 del migdia, la gran desfilada.

Llegir més

Ajudes al transport

GEN.
Des del passat dijous 17 de gener i fins l’u de febrer, inclòs, els beneficiaris de l’ajuda de transport poden fer el pagament dels viatges al compte corrent que té l’Ajuntament de Godella a CAJA MAR. Posteriorment cal portar el resguard de pagament a l’oficina de l’Espai Jove o enviar-lo per correu electrònic

Llegir més

Garrañana, compromés

17/GEN.
“Davant del tsunami de la crisi, jo reclame el dret a pintar i a gaudir de la pintura”. Amb aquestes paraules va rebre als primers visitants de la seua exposició, Mariano Garrañana. Mostrà que es va inaugurar dijous 17 de gener i que estarà oberta al públic fins el pròxim 8 de febrer.

Llegir més

La màgia al teu abast

GEN-FEB.
La Regidoria de Joventut ha obert el termini d’inscripció per al curs de màgia que oferirà el pròxim 2 de febrer el Màgic Thomás. Curs dirigit a persones majors de 16 anys i que té un cost de 15 euros.

Llegir més

Millores en les voreres

GEN.
La brigada d’obres de l’Ajuntament de Godella continua amb els treballs de millora de l’accessibilitat del municipi amb la reparació, actualització i esmena de problemes en les voreres. Les últimes intervingudes han sigut les dels carrers Victòria i Sant Francesc en les quals s’ha actuat de forma integral.

Llegir més

Oferta d’ocupació ALDI

28-31/GEN.
L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Godella ha informat de l’obertura del termini de presentació de currículums per a l’oferta extraordinària convocada pel Centre Comercial Aldi.

Llegir més

Jornades de mediambient

16/GEN.
Les Primeres jornades de medi ambient de Godella van concloure amb l’embrió d’una futura associació ecologista. El professor de l’IES, José Albert, va arreplegar el testimoni de José Pío Beltrán, Begoña Moreno, Daniel Gil i Amparo Vilches per a reconduir els temes tractats en les anteriors xarrades cap a la realitat municipal.

Llegir més

A propòsit de “Nosaltres els valencians”

17/GEN.
Dijous dia 17 va tindre lloc la taula informativa i de debat organitzada pel Taller d’Història sota el títol “reflexions després del 50 aniversari de Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. Vicent Alonso i Pau Viciano actuaren de ponents.

Llegir més

L’Ajuntament, per a enguany

GEN.
Les obres de l’edifici de l’Ajuntament de Godella evolucionen a un ritme constant i sense incidents. En l’última visita d’obra a la qual va assistir el mateix alcalde de la localitat, Salvador Soler, este confirmà que, segons els tècnics, tota l’obra podria estar acabada abans que acabe l’any.

Llegir més

Concurs “Coneix Godella”

22/GEN.
La imatge del Centre d’Art Vila Eugenia va ser la fotografia guanyadora de la segona edició del concurs Coneix Godella, que fins el pròxim 8 de febrer es podrá gaudir a Xicranda. Toni García, el seu autor, rebé de mans de l’alcalde, Salvador Soler, el premi. Paz Nabila Zamorano va adjudicar-se el segon premi i Cristina Cotanda, el tercer.

Llegir més