Ca Revolta i Primavera Valenciana

El proper 15 de febrer tindrà lloc el primer aniversari de la #PrimaveraValenciana. Per a reivindicar-ne l’esperit i per a recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses d’uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents que porta l’Associació Jurídica Primavera Valenciana, l’Assemblea Global de l’IES Lluís Vives ha organitzat un concert solidari que compta amb la participació desinteressada de 20 grups i músics i un gran nombre d’editorials valencianes

Treballem cada dia perquè totes les persones tinguen una vida digna #RescatemPersones

Des de Compromís volem manifestar el nostre suport a aquesta iniciativa de la societat civil i per això fem una crida a participar-hi. Les entrades només es poden aconseguir fent una aportació en el següent enllaç, on trobareu tota una sèrie de modalitats (llibre-invitació + samarreta + CD commemoratiu, etc.). Si teniu qualsevol dubte, ací teniu un document explicatiu sobre el funcionament.

VÍDEO http://youtu.be/VbnAGQvdKXg


Així mateix, també volem manifestar el nostre suport i també volem fer una crida a participar en el “Concert per la Revolta” en benefici de Ca Revolta que tindrà lloc el proper dia 31 de gener. Ací tens més informació i la manera d’aconseguir les entrades.

Arxivat en: Música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *