El Quartet Esplá, a Villa Eugenia

08/FEB. 20:15 H.
El grup de càmera Esplá format pels violinistes Manuel Serrano i Quico Miró, el viola Vicent Nogués i el cello Fran Moral oferirà divendres que ve 8 de febrer, a les 20.15 h un concert amb un programa ple de contrastos en el qual comptaran amb la col·laboració dels trompes José Chanzá i Ricardo Sales.

Llegir més

Carnestoltes infantil

09/FEB. 18:00 H.
El Casal Jove alMatadero organitza dissabte que ve el gran carnestoltes dirigit als més xicotets de Godella. A les 18 hores donarà començament la proposta amb un espectacle de màgia oferit pel mag Thomas. A continuació, la minidisco i els balls, les coreografies i els jocs musicals, així com els tallers de maquilatge i de globoflexia convertiran l’antic escorxador municipal en l’escenari d’una vesprada màgica.

Llegir més

L’artesania, l’alternativa a la crisi?

08/FEB. 18:00 H.
El Moviment Cultural de Godella tornarà a provocar les ments de Godella amb una nova conferencia-tertúlia que convidarà a la reflexió. Divendres que ve 8 de febrer, a partir de les 19 h, El sentido del trabajo serà el títol de la ponència que presentarà el professor d’Història Contemporània de la Universitat de València, Fernando Díez.

Llegir més

Godella celebra Sant Antoni

03/FEB.
Sant Antoni Abad es va citar diumenge passat amb les mascotes, animals de companyia i cavalleries a Godella per a beneir-los a tots ells davant els més 3.000 veïns i veïnes de la localitat i de pobles de tota la Comunitat que van participar.
VORE VÍDEO DE LEVANTE TV

Llegir més

75 anys de Cervantes

30/GEN.
La immensa família del CEIP Cervantes va iniciar dimecres passat els festejos de commemoració del seu 75 aniversari. Una inauguració de gala a la qual no van faltar les autoritats del món de l’educació més rellevants de la Comunitat Valenciana.

Llegir més

Bodes d’or de l’EPLA

02/FEB.
Les Escoles Professionals Luis Amigó (EPLA) van celebrar dissabte passat l’acte de commemoració del 50 aniversari de la primera promoció que va concloure els seus estudis en el centre. Ho va fer coincidint amb l’exposició biennal Tecnoepla i en una matinal d’activitats que va reunir a antics alumnes, professors i autoritats de la localitat. L’alcalde de Godella, Salvador Soler va visitar l’exposició tecnològica de les empreses col·laboradores de l’entitat i en les quals realitzen les seues pràctiques bona part dels alumnes.

Llegir més

Antoine Alerini

31/GEN.
El pianista i compositor Antoine Alerini s’endugué a Villa Eugenia el repertori per a piano més contemporani per a seduir i sorprendre al públic assistent. El jove músic d’origen cors va actuar dijous passat a Godella gràcies a la col·laboració que manté l’Institut francés amb l’Ajuntament de Godella.

Llegir més

“Aldeas Infantiles”, al centre de salut

04-08/FEB.
Des de dilluns i fins divendres 8 de febrer l’organització Aldeas Infantiles estarà al centre de salut de Godella que es troba al Carrer Sant Sebastià sense número informant els ciutadans dels projectes que té en aquest moment a Espanya, a Llatinoamèrica i Àfrica.

Llegir més