Amics i amigues, vos recordem diversos actes culturals en valencià que tindran lloc durant el que queda d’octubre i el mes de novembre als pobles i ciutats veïns.

Cinema en valèncià a Burjassot

Cinema-en-valencia-Burjassot Mata’ls suaument (Killing them Softly)d’Andrew Dominik, amb Brad Pitt, Scoot McNairy, Ray Liotta, etc.

Tres criminals que acaben d’eixir de la presó cometen un atracament durant una partida de cartes controlada per la màfia.
Dimecres, 30 d’octubre, a les 20.00 h al Centre Cultural Tívoli, carrer de Josep Carsí, 50, Burjassot.
Entrada gratuïta. Les entrades s’han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19 h presentant el carnet universitari.
Capacitat limitada
Organitza: Fundació Vicent Andrés Estellés
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

Programació Teatre el Micalet (carrer del Mestre Palau, 3, València)

Fent-Cua

Fent cua (a partir d’un text d’Israel Horovitz)
Direcció: Pep Ricart
Amb Mireia Pérez, Cristina Fernández, Manolo Maestro, María Maroto. Companyia Chicharras
Del 30 d’octubre al 3 de novembre
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h; dissabte i diumenge a les 19.00 h
Imagina qualsevol joc. Guanyar no és el més important… és l’única cosa important. Només hi ha un lloc possible en el joc, el primer lloc. I per poder ser el primer, en qualsevol activitat, s’ha de pagar un preu. El pagaràs?
Fent cua, un espectacle sobre el joc de la vida.
Organitza: Companyia Teatre Micalet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al centre d’autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V.
Els bons d’obres anteriors del Micalet també es podran utilitzar per a aquesta obra.

 

Udol_micaletUdol (De Q-Ars Teatre i Joan M. Segura)
Del 14 al 17 de novembre
Text: Marilia Samper
Direcció: Joan M. Segura
Amb Mercè Anglès, Anna Güell, Miquel Barcelona i Pau Soler
Udol és un crit d’alerta, un viatge a través del procés de la creació artística. L’obra pretén ser una declaració d’amor a qualsevol expressió artística que, per breu que haja estat el moment, ens ha sotragat l’ànima. És un homenatge als artistes que ens han obert camí: Pina Baush, Virginia Wolf , Anne Sexton, Adrienne Rich i un llarg etcètera.

 

 

 

 

 
Lucid_Micalet
Lúcid . Del 20 al 24 de novembre
De Rafael Spregelburd
Direcció i adaptació Xavi Puchades
Amb Verónica Andrés, Álvaro Báguena, Álex Cantó i Arantzazu Pastor.
Dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h
Dissabte i diumenge a les 19 h

 

Visites i itineraris. (Fil per randa.)

 Nit-de-les-animes

Nit de les ànimes versus Halloween
31 d’octubre
De nit fosca, seguirem un itinerari ric en escenaris on es visqueren -i, de tant en tant, encara es viuen- fenòmens inexplicables de la més espantosa i, de vegades, amena varietat: carrer dels Cavallers, de la Bosseria, plaça del Mercat, plaça del Miracle, carrer de la Mar, Trinquet dels Cavallers, la Seu, fent una repassada, reivindicativa si cal, a la nostra tradició d’horrors.
 

 

cementiri-valencia2 de novembre. El cementiri de València: l’arquitectura de la memòria.
Concentració a les 9.45 h a l’estació de metro de Sant Isidre. Visitarem les zones més significatives del Cementeri General de València, els panteons, les tombes i els monuments més commemoratius d’alguns dels personatges més rellevants de la política i la cultura (Manuel Sanchis Guarner, Maximilià Thous, Joaquim Sorolla, Azzati, el Marqués de Campo…) i escoltarem poemes de vida i de mort en la veu de Vicent Grande. Conclourem cap a les 13.30 hores. 
Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons de descompte al centre d’autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V. +INFO
Organitza: Fil-per-Randa
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística