L’objectiu del concurs és conèixer la localitat des de la percepció de la fotografia digital, utilitzant tant eines actuals com la digitalització de fotografies antigues. És per açò, que existeixen dues modalitats: la primera (A), consisteix a aportar fotografies antigues que reflectisquen els costums i l’entorn social i cultural d’èpoques anteriors a la fotografia digital; la segona (B), mostrar ‘la Godella de hui’ amb fotografies actuals realitzades amb càmera digital.

La participació està oberta a qualsevol persona, sense límit d’edat –a les dues primeres categories de premis i a menors de 16 anys, en la categoria de premi juvenil–. Com a màxim, cada autor podrà presentar 3 fotografies, amb format JPEG , una resolució mínima de 2.560×1920 píxels i un pes màxim de 5Mb. I malgrat que no hi ha cap tipus de restricció quant al tractament de la fotografia (blanc i negre, il·luminació…), no s’acceptaran aquelles en les quals s’hagen afegit o eliminat elements, ni tampoc les fotografies que modifiquen la seua composició original.

Cada fotografia es presentarà, tot indicant la modalitat escollida, un títol i un breu resum d’entre 75 i 100 paraules, i s’enviarà –sota pseudònim i amb l’assumpte Concurse Fotos Calendari Godella 2014– al següent correu electrònic: [email protected].

Les dues millors fotografies es premiaran amb 250 i 150 euros respectivament mentre que al guanyador del premi juvenil se li lliurarà un val per valor de 100 euros per a material escolar que hurà gastar en els comerços de Godella. Totes elles formaran part del Calendari de Godella 2014, que podrà incloure fins a 15 fotografies més. Aquestes, i fins a un màxim de 25, s’exposaran, a partir del 23 de desembre, en el Centre Cultural Jacaranda. El termini de lliurament finalitzarà a les 24.00h del pròxim 1 de desembre.