La inversió que Godella realitza en els últims anys a fomentar la cultura, a recolzar als artistes i reconèixer el seu treball i, al mateix temps, a formar als seus joves en les diferents disciplines artístiques i, en aquest cas, més concretament en la música, no pansa desapercebuda en Institucions i òrgans supramunicipals que veuen en la localitat una referència en cultura i educació. Així ho reconeix enguany La Fundació Orfeo que ha triat Godella per a celebrar la fase autonòmica del XII Certamen Nacional d’Interpretació Intercentros Melòman. El Capitoli acollirà el concurs dirigit a alumnes de Grau Professional dissabte que ve 23 de novembre, a partir de les 10 del matí.

Al llarg d’onze edicions, els conservatoris i alumnes procedents de tota Espanya han posat de manifest la riquesa artística i pedagògica que es tanca en les seues aules. La Fundació Orfeo compta amb el suport de la revista Melòman, que li dóna nom, el Ministeri de Cultura i Educació, i el Pla Nacional sobre Drogues, a més de l’inestimable patrocini de la Fundació Jesús Serra.

El criteri fonamental a jutjar en el Certamen és la qualitat i musicalitat de la interpretació, per sobre de la tècnica d’un instrument concret. Entre uns altres, els premis que s’ofereixen al guanyador és un concert dins del Festival de Música de cambra de Godella.

Cartell