El marroquí Hicham Ettaichmi (CA Massamagrell) es va imposar en la XIII edició de la Sant Silvestre de Rocafort i Godella, amb un temps de 14.48. El segon a travessar la línia de meta va ser el godellà Emilio Aguayo (Club Triatló de Montcada), mentre que el tercer a superar els cinc quilòmetres de la prova va ser Luis Félix Martínez (CA Cárnicas Serrano). Un podi estel·lar per a una de les carreres preferides del calendari valencià que va reunir 1.500 atletes.

En dones, Cristina González va ser la primera classificada, seguida de Natacha López i Sharon García. El lliurament de trofeus va estar presidit pels alcaldes de Godella i Rocafort, Josep Manel San Fèlix i Amparo Sampedro, respectivament, i pels regidors d’Esports d’ambdues poblacions, Paco Aràndiga i Ricardo Pérez.

Però el caràcter de la prova va ser, més que mai, solidari, ja que el dorsal s’obtenia a canvi d’un quilo de menjar que es va destinar a Caritas. I també festiu; no va faltar, un any més, Groucho Marx ni els guanyadors del premi a la millor disfressa: el particular Home Futbolí, el Motxo i la Grossa. Com a millor disfressa de grup, els quints de cervesa van ser els que van convèncer el jurat.

El CA Rocafort Running, de nou, va estar ajudat en la logística i seguretat per la brigada de voluntaris de Protecció Civil de Godella. A més de les moltes sorpreses que va tenir la carrera, dels regals i de l’habitual acció solidària amb la recollida d’aliments i de joguets, els organitzadors van preparar també una carrera curta per als corredors més menuts, en la qual van participar 300 xiquets.

plenogrup de gentsan silvestre xiquets