L’Agència d’Ocupació llança un taller de videocurrículums per a desocupats

image007

L’aposta per la formació de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local permetrà a les persones desocupades de Godella aprendre a elaborar un videocurrículum amb el qual millorar les seues possibilitats d’entrar en el mercat laboral. En col·laboració amb la Regidoria de Comunicació, han preparat un taller l’objectiu del qual és que les persones assistents adquirisquen els coneixements teòrics i pràctics necessaris per elaborar els seus propis videocurrículums.

Les sessions tindran lloc del 19 al 30 de maig a l’edifici de Villa Teresita i al Centre Cultural Xicranda i repassaran les fases del projecte de vídeo des de la planificació a la postproducció, passant pel guió i pel muntatge. El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 9 de maig.

pdfPrograma

Fitxa de formació

Arxivat en: Agència d'ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *