La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella ha promogut una nova jornada cultural amb la figura de Vicent Andrés Estellés com a protagonista. Es tracta d’una ruta guiada pels racons més emblemàtics de la veïna localitat de Burjassot, la influència de la qual va marcar, en part, la vida i l’obra del Poeta de Meravelles.

L’itinerari, que comença a la plaça del Pouet, recorrerà aquell Burjassot d’Estellés i comptarà amb diferents parades, triades estratègicament. «Descobrirem la raó de cada lloc amb les explicacions i les poesies que recitarem. És una activitat cultural i didàctica per a conèixer millor el poeta i gaudir dels seus versos en l’escenari original», va comentar Clàudia García, guia de la ruta.

La iniciativa busca estimular la participació, ja que són les persones assistents a la marxa les que posaran veu als poemes. La guia explicarà aspectes de la vida d’Estellés, del seu context històric i de la seua obra literària. Per a finalitzar l’activitat, s’oferirà un dinar amb plats valencians a l’antic Escorxador de Godella. La inscripció, que té un cost de 4 euros, cosa que inclou la participació en l’activitat i el dinar, es podrà realitzar a l’edifici Xicranda fins al pròxim 28 de maig.