El guanyador del guardó Soler i Estruch dels Premis Castellum Ripae, el godellenc Enric Camps, presentarà la seua obra de relats curts Tot interior, el divendres 6 de juny al Casal Jove alMatadero, a les 20 hores. Ho farà en una vetlada literària i gastronòmica en la qual també hi participarà l’escriptor i contacontes Carles Cano, l’artesà Miguel Gago, l’escriptora Anna Moner i l’editora Núria Sendra, acompanyats pel violinista Josep Ribera.

Tot interior, editada per Bullent, és una obra en la qual Camps reuneix una sèrie de personatges «probablement contra la seua voluntat», entorn de Mencials, un jove que, en els seus viatges amb tren, coneixerà altres històries de gent que comparteix neguits i solituds, persones que viuen realitats que es podria considerar surrealistes o fruit de la voluntat d’una ment malalta.

Enric Camps és delineant de professió i de vocació. A nivell literari, ha rebut premis en tot el territori lingüístic: Montuïri, Canals, Organyà, Vila-real, Tremp, El Puig, La Vila Joiosa, Paterna… Sempre dins de l’àmbit del relat curt que, segons afirma, «és la manera que té la literatura de transmetre els secrets més transcendents amb un senzill xiuxiueig a cau d’orella».

Fins ara ha publicat alguns dels contes guardonats en obres conjuntes com, per exemple: Ara!, Maitetxu, Els noms incomplets, La calor del cor en una tassa de brou, Telefona’m, Contracte indefinit, El gran bac i Tango de plors i memòria.

En acabar l’acte, les persones assistents podran continuar coneixent més sobre l’obra i l’autor en un sopar de pa i porta.