El divendres 4 de juliol, Eva Sanchis sera elegida Alcaldessa de Godella

EVA SANCHIS_web logocompromis

 

El 29 de juny de 2013, Josep Manel San Fèlix (EU) va ser investit alcalde de Godella amb els vots a favor dels seus socis de govern, PSPV-PSOE i Bloc Compromís. Un any després, i complint el pacte que van subscriure les 3 forces de progrés al principi de la legislatura, renunciarà al seu càrrec en el ple extraordinari que se celebrarà dijous que ve 26 de juny. Abans, no obstant açò, presidirà el ple ordinari en el qual, entre altres temes, s’aprovarà el Pressupost de 2014.

El proper divendres 4 de juliol de 2014, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de Serveis Socials (Villa Teresita), la regidora de coalició Compromís, Eva Sanchis Bargues, serà elegida Alcaldessa de Godella, pel ple de l’Ajuntament, com a culminació del pacte de govern entre PSOE, EU i Compromís.

Eva Sanchis assumeix el repte de finalitzar una legislatura marcada per la crisi econòmica i el problema de la sentència sobre l’expropiació del Parc de la Devesa (de les monges).

Un gran repte per al valencianisme progressista, que assumim, per primera vegada en democràcia, l’Alcaldia de Godella.

Arxivat en: Comarcal, Compromís, ELEC_2011, General, Godella, InfoGodella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Plenaris, Temes

Comentaris

  1. Lola diu:

    El dijous és dia 3 i divendres 4. Quin dia és dels dos. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *