Godella ja te una plaça a França (a Noisy Le Roi – Bailly)

place-de-godella

Després que Godella dedicara un parc a les seues ciutats agermanades, Noisy-le-Roi i Bailly, el passat 28 de juny, van ser aquestes localitats franceses les que van retornar el gest de confraternitat institucional a Godella. Davant la presència d’una nodrida representació política i social de Godella, amb l’alcaldessa en funcions, Eva Sanchis, i l’alcalde ixent, Josep Manel San Fèlix, al capdavant, es va inaugurar la Place de Godella –antiga Place du Marché.

Els alcaldes de Noisy-le-Roi i Bailly, Marc Tourelle i Claude Jamati, van descobrir, juntament amb Sanchis, el panell que acompanyarà la plaça. S’hi arrepleguen imatges al·lusives a les tradicions, als espais i als edificis del patrimoni de Godella així com una breu ressenya històrica i geogràfica.

Amb un concert oferit per l’alumnat de l’Escola de Música dirigida per Salvador Estellés i els parlaments oficials, es va tancar un acte al qual també van assistir els regidors d’Agermanament i Esports, Francesc Aràndiga; Festes i Protecció Civil, Hermenegildo Estellés, i el regidor del Partit Popular, Rafael González, a més dels representants del Comitè d’Agermanament de Godella, Rosa Estellés, Genís Ruiz i Vicent Madrid, i d’una delegació de jugadors del CB l’Horta Godella, que es trobava disputant un torneig dins del programa d’intercanvis.

(Crònica de premsa godella)

Arxivat en: Agermanament, Compromís, General, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *