El Ple Municipal va aprovar la incorporació de les taxes per la prestació del servei de transport urbà mitjançant autobús i de l’ordenança fiscal que establirà en 70 cèntims el bitllet únic, en 20 euros, el bo semestral i en 30, l’anual. Per a les persones no residents, el preu del bitllet únic serà el mateix –0,70 €– mentre que els bons semestrals seran de 30 euros i els anuals, de 50.

Estaran exemptes les persones parades i familiars directes en primer grau que convisquen en la unitat familiar, sense rendes econòmiques, així com els escolars en calendari escolar i escolars de l’EPA dins dels plans educatius reglats.

Les persones jubilades estaran exemptes quan les rendes econòmiques per individu de la unitat familiar siguen menors que el salari mínim interprofessional i les famílies nombroses tindran una reducció del 50% de la modalitat de pagament triada, sempre que les seues rendes econòmiques per individu de la unitat familiar siguen inferiors al salari mínim interprofessional.

Per a poder fer ús del servei de l’autobús, prèviament es pagarà la taxa a la sucursal Banc de Santander, nº de compte 00303082140870006271 a nom de l’Ajuntament de Godella, posteriorment es realitzarà l’adquisició de la targeta de l’usuari a l’Agència Local Tributària en horari de matí, de dilluns a divendres de 8.30 h a 13.30 h i de vesprada de dilluns a dijous de 16 h a 18.30 h, a partir del 10 de setembre.

Aci teniu l’enllaç a la nota informativa oficial.

http://www.godella.es/va/sites/godella.portalesmunicipales.es/files/NOTA%20INFORMATIVA%20-a%20usuarios%20%20autobu%CC%81s%20municipal.pdf