Des del dimecres 17  fins el dissabte 20 de setembre tindran llocs les activitats previstes dins de la programació de la Setmana de la Joventut de Godella.

Jocs, microfestivals, cinefòrum, la volta a peu de Godella, Circ, Fira artesanal i concert, són les activitats que s’hi faran.

El programa el teniu al cartell de més avall.

Us detallem també més avall els cartells específics de les activitats anunciades.                                                           

 

 

CARTELL-SETMANA-JOVENTUT_6

CARTELL-fallesSe puede disfrutar del fracaso

“El Fracashow de la revista Bostezo abre la Semana de la Juventut de Godella. Un festival de monólogos dedicados al fracaso, el primero de estas características que se celebra a nivel nacional, es la propuesta de la revista cultural Bostezo con la que se abrirá la Semana de la Juventut de Godella, organizada por la Concejalía de Juventud y que tendrá lugar del 17 al 20 de septiembre al Casal Joven alMatadero con una extensa programación que incluye una feria social, dos noches de circo, un concierto, una vuelta a pie, entre otras actividades. El Fracashow se celebrará el miércoles 17 a partir de las 21 h con las actuaciones de David Barberá y CARTELL-fracashowJavi Gurruchaga, además de una fraca-jam abierta a que el público asistente pueda recitar, cantar o bailar lo peor de su repertorio creativo. Los organizadores hacen un llamamiento general a creadores de diferentes disciplinas para poder disfrutar juntos de este homenaje artístico al fracaso. La entrada es abierta y gratuita.
«El dossier del último número de Bostezo ha sido dedicado al tema del fracaso y pensamos que es una forma divertida de hacerlo público, con una propuesta participativa más escénica y teatralitzada», señala Paco Inclán, editor de Bostezo, que presentará el acto.”

 

CARTELL-volta-a-peuConvocada la tradicional Volta a peu per l’horta de Godella
Per assegurar-se la samarreta és necessari fer la inscripció abans del diumenge 14 de setembre a [email protected]

Des de fa anys, la Volta a peu per l’horta s’ha convertit a Godella en un clàssic entre els corredors i els passejants de l’entorn natural del municipi. Enguany, aquesta carrera popular, que també es podrà fer caminant, tindrà lloc divendres 19 de setembre a les 20 hores, dins de la programació de la Setmana de la Joventut. L’eixida i la meta estaran ubicades al Casal Jove alMatadero i la distància de la cursa serà de 2.750 metres, accessible a totes les edats i nivells. Els primers classificats de la categoria masculina i femenina rebran com a premi un cabàs amb productes ecològics del Mercat de Venda Directa i, a més, es repartiran cinquanta samarretes entre els participants. Per assegurar-se la samarreta és necessari fer la inscripció abans del diumenge 14 de setembre a [email protected]. La inscripció és gratuïta i oberta a tota la població. La Volta a peu comptarà amb la col·laboració de membres de Protecció Civil de Godella.

I la setmana finalitzarà amb estes 2 activitats: Salut!!

  CARTELL-FIRA-2 CARTELL