La intensa pluja del 22 de setembre provoca inundacions i danys

La intensa pluja d’ahir dilluns va saturar la xarxa de recollida de les aigües pluvials i va causar inundacions, atascos, aturades de la línia del metro i fins i tot algun cotxe incendiat. 

 

Tot i que la setmana passada acabaren de netejar tots els arbellons de la població, la virulència i rapidesa de les precipitacions ha fet que l’aigua arrastrara tot el que trobava al seu pas i impedira que els arbellons feren el seu paper. A més a més, com ha informat la policia local, que va treballar de valent conjuntament amb els voluntaris de protecció civil,, les trapes saltaven per l’excés d’aigua.

 

Les conseqüències: carreteres inundades, carrers, cases, soterranis, comerços, el metro tallat, les barreres baixades i atascs de cotxes en plena entrada a les escoles.

Recordem que es troben pendents les obres que el pla de prevenció d’avingudes d’aigua va determinar per a Godella. També està pendent que la Conselleria ens connecte d’una vegada a l’assarb fet fins a Massarrojos per tindre on desaiguar. També, fer les bases de laminació previstes, etc… Esperem poder anunciar l’execució de qualsevol d’estes obres pendents.

 

I potser quant tot açò es faça, es minoren els resultats d’estos aiguats però segurament no es podrà impedir del tot perquè quant plou tantíssim en tant poc de temps és dificil de canalitzar tota eixa aigua. No obsstant, hem d’intentar que ens afecte el menys possible.

 

Arxivat en: General, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *