El passat dissabte va tindre lloc el concert homenatge a Enric Cullell, al Capitolio de Godella, amb un amfiteatre ple a rebentar, ja que les entrades es van exhaurir en venda anticipada i en taquilla.

Un concert magnífic, amb un gran contingut emotiu. Des d’ací una gran abraçada a la família i amics d’Enric. Sempre el tindrem present.

Les fotos de l’homentage a Enric les podreu trobar al facebook de l’Ajuntament, que és públic, pel que no heu d’estar registrats a Facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755643227835667.1073742436.297717290294932&type=1

Algunes fotos:

 

fotyos-enric-cullell

enriccullEls pròxims dies 25 i 26 d’octubre, la Banda del Casino Musical de Godella juntament amb l’Agrupació Los Silos de Burjassot, realitzarà dos concerts per a retre homenatge a qui no han dubtat a definir alguns responsables de la societat civil més antiga de la seua localitat com a «una de les personalitats musicals més importants de Godella en els últims anys, Enric Cullell Mata». Enric va iniciar els seus estudis musicals a l’Escola de Música de Godella i els va continuar al Conservatori Joaquín Rodrigo de València. A partir d’ací, va participar en Orquestres com la Simfònica de Madrid, l’Orquestra de Castella i Lleó, l’Orquestra d’Extremadura, l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals i l’Orquestra Simfònica de la Comunitat Valenciana (l’orquestra del Palau dels Arts), entre unes altres.

Ha actuat sota batutes com la de Jesús Lope Cobos, Pinchas Steinberg, Meter Schrneider, Yakov Kreizberg, Tugan Shokiev, Josep Vicent i Manuel Galduf. A més d’haver assistit a cursos de perfeccionament amb Vicent Costa, Ramón Cuevas, Bernat Ríos i Javier Bonet.
També va participar en la gestió de la Societat Musical del seu poble en diferents etapes, aportant la seua saviesa i experiència, i va culminar la seua carrera amb l’obtenció de dos primers premis i un esment d’honor al certamen que organitza la Diputació.
El concert d’homenatge serà benèfic i la recaptació anirà destinada íntegrament a l’Associació Valenciana per a la lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana (ASLEUVAL). Les entrades es podran arreplegar tant al Teatre Capitoli de Godella com a la seu de l’Agrupació Los Silos de Burjassot els pròxims dimecres, dijous i divendres de 19 h a 21 h, i també el mateix dia dels concerts.
El programa està dividit en dues parts. En la primera s’interpretaran la Fanfare for the common man del compositor nord-americà Aaron Copland, el Konzerstück op. 86 per a quatre trompes i orquestra de Robert Schumann (en la seua transcripció per a banda), on participaran José Chanza, Ricardo Sales, David Cuenca i Raimon Ramón com a solistes,  trompistas reconeguts internacionalment, i amics d’Enric. En la segona part s’interpretarà un pasdoble compost per a l’ocasió per Luis Serrano Alarcón, el Danzón nº2 d’Arturo Márquez, i s’acabarà amb l’últim moviment de la Simfonia nº 1 de Gustav Mahler.

El 25 d’octubre serà al Teatre Capitoli de Godella el que acollirà l’acte, a les 22.30 h i el 26 d’octubre se celebrarà en l’Auditori de la Granja, a Burjassot, a les 12 h.

Concert Benèfic

Venda d’entrades: Taquilla Capitolio

Preu: 5€

Dies: Dimecres, dijous i divendres

Horari: de 19:00 a 21:00