Prop de 300 xiquets i xiquetes van participar dissabte passat en la presentació oficial de les Escoles Esportives Municipals que va tenir lloc al Pavelló Municipal i que es va celebrar conjuntament amb la del Club Bàsquet l’Horta Godella. El Club de Gimnàstica Rítmica va ser el primer a saltar a la pista. Una quinzena de xiquetes a les quals va seguir l’escola del Club de Karate i del Club de Pilota Valenciana. Finalment, l’escola de tennis va completar la desfilada d’esportistes abans de fer la seua aparició els equips de bàsquet de l’Escola Municipal i, finalment, del Club. Amb tots ells sobre el parquet van pronunciar els seus parlaments les autoritats –entre les quals es trobaven el secretari del Club Bàsquet l’Horta Godella, Ximo Delgado; el president de la Federació Valenciana de Bàsquet, Salvador Fabregat; el regidor d’Esports, Francesc Aràndiga; i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

Escoles esportives_bona_tots

Finalment es van lliurar diferents reconeixements als esportistes més destacats de la passada temporada. Els guardonats van ser Andrea Valera i Blanca Martínez, de l’Escola de Gimnàstica Rítmica; Marian Iranzo i Eider Ormazabal, de l’Escola de Karate; Fran i Jaime, del Club de Pilota; Javier Sala i Josefina Reyes, de les escoles de tennis i pádel; i Pedro Rodríguez, del Club Bàsquet l’Horta Godella.

En acabar, es van realitzar una multitudinària foto conjunta i van passar, equip per equip per un fotocall abans de gaudir d’un berenar de germanor.