Imagen

Si cliqueu el cartell, vos enllaça amb el catàleg en pdf

 

Ni la crisi econòmica, ni el desencantament general, ni els assots a la cultura. Gens pot impedir que els artistes seguisquen creant ni que Godella seguisca apostant per ells. Per tercer any consecutiu, Godella acollirà Espai propi, una iniciativa cultural que reuneix les obres plàstiques dels pintors i escultors de la localitat que dediquen la seua vida a l’art.

El Centre d’Art Villa Eugenia acollirà l’exposició que s’inaugurarà divendres 12 de desembre a les 20.15 h, i que romandrà oberta al públic fins al 18 de gener de 2015.

Un any més, l’artista Josep Ferriol s’ha posat al capdavant de la mostra «amb gran il·lusió i responsabilitat» i exercirà de comissari.

En paraules de l’Alcaldessa, Eva Sanchis: « És un projecte del que em sent molt orgullosa perquè representa les diferents mirades que tenen de l’art diferents generacions i estils».

Per la seua part, Ferran Vilella, regidor de Cultura i Comunicació: «Fer cultura és construir futur. Per açò Godella té un avenir tan esperançador, perquè viu per la cultura i amb la cultura. Tot allò que puguem fer per l’art romandrà en el patrimoni personal de les futures generacions».