En Compromís fa temps que volem contribuir a transmetre la informació d’una forma transparent. Per això començàrem a editar els InfoCompromís (antics infoBloc) en paper i repartir-los.

Des de fa un temps, per fer aquesta tasca també hem confiat en les noves ferramentes i hem fet un salt a les plataformes d’internet.

A més  d’esta pàgina web que estas consultant, on contem el que passa a Godella, a l’Ajuntament, als nostres veïns… i que rep visites de forma moderada hem desplegat un ampli ventall de comunicació a les xarxes socials.

Estem molt contents pels bons resultats que te la pàgina de facebook d’Eva Sanchis. Des d’esta pàgina informa i conta als nostres veïns quines són les coses que, a diari, fa una Alcaldessa: les reunions i actes, les tasques i problemes que resol i afronta cada dia. http://www.facebook.com/evasanchis2

Des de la regidoria d’esports també s’ha millorat la comunicació Per tal que els nostres veïns coneguen els resultats, els partits i les notícies dels nostres esportistes, s’ha posat en marxa la web http://esportsgodella.wordpress.com .

Els nostres regidors disposen de pàgina web, comptes de twitter i de facebook.

 En el cas d’Eva Pilar Sanchis i Bargues, Alcaldessa i regidora responsable de Personal, Educació, Consell Agrari, Serveis Municipals i Urbanisme:

Pàgina web : www.evasanchis.compromis.net

 

 

 

       Facebook:  www.facebook.com/evasanchis2

 

 

Twitter:  @evasanchis2

 

 

 

 

En el cas de Paco Aràndiga Llaudes, regidor d’Esports i Agermanament :

 

 

Pàgina web : www.pacoarandiga.compromis.net

 

      Facebook:  www.facebook.com/pacoarandiga

 

 

 

 Twitter:  @pacoarandiga

 

 

 

 

En el cas de Coalició Compromís per Godella:

 

Pàgina web : www.godella.compromis.net

 Facebook:  www.facebook.com/compromisgodella

 

 Twitter:  @compromisGOdLLA