Godella ofereix dues places interines de tècnic agrícola i arquitecte tècnic

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Godella va aprovar el passat 8 de gener, en sessió extraordinària, les bases per a la cobertura interina de les places de tècnic agrícola i d’arquitecte tècnic. Per a presentar les sol·licituds a ambdues ofertes s’ha obert un termini de 10 dies hàbils que conclouran el pròxim 26 de gener.

Les instàncies sol·licitant prendre part en la present convocatòria es dirigiran a l’Alcaldessa-Presidenta del M.I. Ajuntament de Godella, i es presentaran a l’oficina Municipal d’atenció a la Ciutadania d’aquest Consistori, o en la forma que determina a l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de modificació de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú.

En tots dos casos el sistema de selecció serà el de concurs de mèrits. Les bases completes es poden consultar al tauló d’edictes i en els següents enllaços:

Bases técnic agrícola

Bases arquitecte tècnic

Arxivat en: Agència d'ocupació, Alcaldia, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Personal, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *