L’Arquebisbat cedirà 3.000 m2 a Godella a canvi de requalificar la pista esportiva d’Edetania

 

Imagen

Després de l’acord aconseguit amb la Congregació del Sagrat Cor de Jesús per al pagament de la sentència per l’expropiació de 26.461.57 m2 al parc de la Devesa, l’Ajuntament de Godella i l’Arquebisbat de València van acostar postures en la negociació pels 4.288 m2 que completen els 30.000 m2 que es grafiaren com a zona verda pública al Pla General de 1990. Es tracta d’una extensió annexa a la primera i que forma part del mateix parc, al complex educatiu de la Universitat Catòlica Edetania.

En la reunió, presidida per l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el vicari general de l’Arxidiòcesi de València, Vicente Fontestad, es van concretar els termes d’un acord «que està molt avançat», segons va confessar l’alcaldessa. En aquest cas, la propietat no ha iniciat expedient expropiatori pel que no hi ha preu just sobre el qual calcular el valor dels terrenys. L’acord permetrà a l’Ajuntament quedar-se amb 3.140 m2 ocupats per una massa arbòria de pinada mediterrània mentre que es comprometrà a requalificar els 1.148 m2 de sòl que actualment es destinen a pistes esportives de l’Escola de Magisteri. Aquests terrenys passaran de dotacional públic d’espais lliures a dotacional escolar privat i es possibilitarà la construcció d’una zona d’aparcaments en un nivell inferior i recuperar la pista esportiva en una planta superior.

Arxivat en: Alcaldia, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *