21 beques per a fer pràctiques formatives a l’Ajuntament de Godella.

ImagenPer setè any consecutiu, l’Ajuntament de Godella s’ha adherit al programa La Dipu et Beca pel qual 21 joves estudiants, en la seua majoria de la localitat, tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques formatives en diferents departaments del consistori.

Les pràctiques tindran una durada de dos mesos –juliol i agost-, i s’instal·laran en els departaments d’Administració, Informàtica, Cultura, Comunicació, Agricultura, Joventut, Educació, Biblioteca, Esports, Serveis Socials i Festes entre uns altres. L’assignació, assumida per la Diputació i l’Ajuntament serà de 500 € mensuals.

Entre els criteris de selecció, s’ha prevalgut a aquells estudiants que estan empadronats a Godella, la nota mitjana del seu expedient acadèmic, el nivell de formació acadèmica i l’adaptació del seu perfil a la beca convocada.

Per a formalitzar la inscripció, les persones aspirants hauran de descarregar el document Solicitud i autobaremo(adjunt en la part inferior d’aquesta pàgina) i lliurar-ho per registre d’entrada abans del 5 de juny.

És imprescindible disposar de nº de Seguretat Social propi, en cas contrari no es podrà realitzar l’alta en la SS per gaudir de la beca. Si no compta amb aquest nombre, ha d’acudir a una oficina de l’INSS (Institut Nacional de Seguretat Social) i sol·licitar-ho abans del lliurament de la documentació.

Arxivat en: Agència d'ocupació, Cultura i Educació, Cultura i Educació, Godella, INFORMACIÓ, NotíciesGodella, Personal, Regidoria d'Educació, Temes, Uncategorized

Comentaris

  1. laura diu:

    Em podrieu enviar la el document per solicitar-ho? No ho veig adjuntat enlloc. Gràcies. Hi ha per a medi ambient?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *