Mónica Oltra a Fabra: “Quan el Tribunal Suprem ens ensenye les factures vosté ja no serà President” #FabraLeaks

Mónica Oltra a Fabra: “Quan el Tribunal Suprem ens ensenye les factures vosté ja no serà President” #FabraLeaksMónica Oltra a Fabra: “Cuando el Tribunal Supremo nos enseñe las facturas, usted ya no será Presidente” #FabraLeaks [Subtítulos click en CC] — amb Mónica Oltra.

Mónica Oltra a Fabra: “Quan el Tribunal Suprem ens ensenye les factures vosté ja no serà President” #FabraLeaksMónica Oltra a Fabra: “Cuando el Tribunal Supremo nos enseñe las facturas, usted ya no será Presidente” #FabraLeaks [Subtítulos click en CC]

Posted by Coalició Compromís on dimecres, 20 / maig / 2015

 

Arxivat en: Compromís, ELEC_2015, INFORMACIÓ, Moviments Socials, Pàgina recomanada, València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *