Cartell «Glups!! 30 anys»

Glups!! 30 anys, el musical que arribarà a Godella el dissabte i el diumenge 6 i 7 de juny
Godella obrirà el mes de juny cultural amb un dels espectacles més aclamats de les últimes tres dècades. Glups!! 30 anys arribarà al teatre Capitoli on es representarà el dissabte 6 i el diumenge 7, en ambdues sessions, a les 19 hores. Una comèdia musical que reflecteix les misèries humanes «que desgraciadament no han canviat 30 anys després», segons n’asseguren els creadors, i que va ser estrenada per Dagoll Dagom en 1983; una foto del funcionament de la societat del nostre país i dels valors humans.

És un espectacle que destaca per la frescor, la creativitat i pel caràcter mediterrani en el tractament satíric de la crítica social, que provoca riures nostàlgics en els espectadors.

Josep Manel Casany ha dirigit Glups!! 30 anys, de la companyia Yukataca Teatre, i n’ha respectat fidelment l’esperit satíric i de crítica salvatge. 10 actors donen vida a més de 45 personatges que canten, ballen i conviuen amb una ambiciosa posada en escena en la qual es produeixen més de 75 canvis de vestuari i una complexa escenografia.

La companyia Dagoll Dagom va confiar plenament en Yukataca per a rescatar aquest espectacle que el dissabte 6 i el diumenge 7 de juny es representarà al teatre Capitoli de Godella. El preu de les entrades és de 8 euros, anticipada i reduïda (al centre Cultural Xicranda –carrer de Manel Tomás, 2–), i de 10 euros en taquilla.