Eva Sanchis Bargues, cap de llista de Compromís per Godella exercirà l’Alcaldia els 4 anys gràcies al pacte de progrés entre Compromís, PSPV, Canviem (CET) i EUPV.

Després de dos setmanes de negociacions, els representants de Compromís, PSPV, Canviem (CET) i EUPV a les comissions negociadores han signat el pacte per al govern de Godella esta vesprada. Demà dissabte, abans del ple de constitució que està convocat a les 12. 00 hores a l’Ajuntament, firmaran el pacte les i els caps de llista de totes les formacions.

pacte_govern

S’ha decidit per unanimitat que l’actual alcaldessa i cap de llista de Compromís per Godella, Eva Sanchis Bargues, exercirà l’Alcaldia els propers 4 anys.

S’ha acordat un programa de govern conjunt, un funcionament de l’equip de govern, les responsabilitats supramunicipals, les responsabilitats de les àrees i les mesures de control. Al més aviat possible el posarem a la vostra dispossició.

Des de Compromís per Godella estem molt contents i orgullosos de començar una nova etapa de govern i de diàleg a l’Ajuntament de Godella, afrontant en primera línia els reptes que tenim. Ho farem dialogant i acordant, escoltant a totes les persones.

Regidores i regidors electes dels partits que conformaran el pacte de govern

COMPROMÍS PER GODELLA (COMPROMÍS)

1.EVA PILAR SANCHIS BARGUES

2. FRANCESC ARANDIGA LLAUDES

3. TATIANA PRADES CASTELLS

4. JOAN ALONSO USERO

PSOE

1. SALVADOR SOLER CHULIA

2. M TERESA BUESO MARQUES

3. FERNANDO OLIVEROS MORAL

CANVIEM ENTRE TOTS (CET)

1. REMEDIOS CATALUÑA SANCHEZ

2. CARMEN ESTEVE GALAN

EUPV:AC

1. JOAN CARDO SERRA

 

Regidores i regidors electes que conformaràn l’oposició

P.P

1. JOSE MARIA MUSOLES GRANADA

2. RAQUEL SANCHEZ BARELLA

3. JOSE LUIS MARTI BOSCH

4. CARINA MARIA ASCENSION FERRER ALOS

5. VICENTE ESTELLES VALLS

C’S

1. SENTO RODRIGUEZ COTANDA

2. VICENTE CALATAYUD MOLTO