Cartell Nepal

 

L’Associació dels Horts Municipals la Coscollosa de Godella i MC Formació València s’han unit per organitzar un mercat solidari amb la finalitat d’arreplegar fons per a les persones damnificades pel terratrèmol que recentment va assolar Nepal. L’activitat tindrà lloc el dissabte 4 de juliol al Mercat de Venda Directa de Godella (plaça de l’Ermita), de 9.00 a 14.00 hores.

A més de vendre roba, sabates, llibres, complements, etc. a un preu mòdic, s’oferiran begudes i aperitius, acompanyats de la música del prestigiós Berklee College of Music i de Burguitos i Anitaju. A més, es rifará una obra del pintor godellenc Germà Lloris.

Tots els diners recaptats aniran a l’associació presidida per Manoj Thapa, que està actuant en les zones més afectades de Sindhupalchowk, Nuwakot, Dolakha i Gorkha. El resguard dels diners enviats a aquesta associació i els informes de despeses es publicaran en la pàgina de Facebook de la Coscollosa. També es pot aconseguir més informació a través de la pàgina <https://www.facebook.com/nepalearthquake15>.