La Volta Ciclista a Espanya passarà per Godella els dilluns 31

Els godellencs amants del ciclisme i de l’esport en general estan plens de joia perquè la carrera més important del panorama nacional i una de les tres grans del món, la Volta Ciclista a Espanya, passarà per Godella en la desena etapa que arrancarà al port de València i que conclourà a Castelló.

Godella serà el segon municipi pel qual transitarà la serp multicolor després de travessar les grans vies de la ciutat de València i deixar arrere Burjassot, per la CV 35. A gairebé 3 quilòmetres de l’eixida neutralitzada, els corredors entraran a la CV 310 i passaran pel terme municipal de Godella fins a arribar a Bétera. La participació de l’Ajuntament es basarà en l’aportació de la logística necessària per a controlar els punts d’accés al recorregut, que realitzarà la Policia Local amb el suport del cos de Voluntaris de Protecció Civil. El pas del pilot, que circularà a una velocitat de 40 kms/h aproximadament, està previst entre les 14.10 h i les 14.15 h.

L’etapa, de 146,6 kms, tindrà lloc el dilluns 31 d’agost i serà una de les més atractives del traçat fins a arribar als Pirineus amb el pas pel port de muntanya de tercera categoria de l’Oronet, amb un desnivell de 265 metres i un percentatge del 4,4 %. Altres poblacions per les quals passarà la carrera seran Nàquera, Serra, Algímia d’Alfara, Alfara de la Baronia, Algar de Palància, Soneixa, Fondeguilla, Vall d’Uixò, la Vilavella, Nules, Borriana i Vila-real.

CARTE etapa_10

Font

+Info

 

Arxivat en: ESPORTS, Esports, Regidoria d'Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *