Font: www.godella.es

L’endemà de la cloenda de la Setmana de la Joventut, els majors n’inauguraran la seua. A les 18.00 h es farà l’acte oficial d’inici de les Jornades del Major a càrrec de l’alcaldessa, Eva Pilar Sanchis i Bargues, i del regidor de Benestar Social, Salvador Soler i Chuliá. El saló d’actes de Villa Teresita serà l’escenari on es presentaran les activitats que tindran lloc fins al 4 d’octubre. A més, es donarà a conèixer el nou taller saludable que s’oferirà dins de la programació regular.

El dimarts 29 de setembre, a les 10.00 h, el Taller de risoteràpia obrirà les seues portes a totes les persones que estiguen interessades a gaudir de la companyia i del bon humor amb la psicòloga Eva Vives. El taller és gratuït però caldrà inscriure’s a la Consergeria de Serveis Socials per controlar-ne l’aforament.

A les 18.00 h, també al saló d’actes de Villa Teresita, es projectarà una obra de teatre.

Ja per a dimecres 30 de setembre està prevista la Volta a Peu, en què es repartirà la camiseta al·lusiva a la Setmana dels Majors de 2015. L’eixida tindrà lloc al Poliesportiu Municipal, a les 9.30 hores, i finalitzarà al jardí de Villa Teresita, on es donarà un entrepà per a recuperar forces.

Aqueixa mateixa vesprada, a les 18.00 h, es retrà homenatge a una de les grans dives de l’humor espanyol, Lina Morgan, amb la projecció d’una de les seues pel·lícules.

Dijous 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Majors, tindrà lloc l’eixida cultural amb què, enguany, es visitarà el Museu de Belles Arts Pius V. A continuació, totes les persones assistents tindran l’ocasió de compartir un dinar de germanor subvencionat per l’Ajuntament. La informació i les inscripcions es poden sol·licitar a la Secretaria de l’Associació de Jubilats.

Les exhibicions dels tallers d’exercicis terapèutics i de gimnàstica de manteniment seran el prolegomen de l’esperada actuació de la rondalla Claveles Rojos que, a les 19 h, es farà al Capitoli.

Dissabte, el dinar als jardins de Villa Teresita precedirà el lliurament de premis a les persones guanyadores dels campionats de parxís, petanca, truc, dòmino i birles. El preu del dinar serà de 4 € i, a continuació, hi haurà ball amb orquestra. Les inscripcions es faran a la Secretaria de l’Associació dels Jubilats, fins al 30 de setembre.

Per últim, diumenge dia 4, l’Associació Criterio 21 organitzarà la ruta Caminant per l’Horta, amb eixida a la plaça d’Enric Cullell (el Molí), a les 9.30 h. S’entregarà un entrepà subvencionat per l’Ajuntament i el dia 14 hi haurà una altra excursió a Andilla.