Font: www.godella.es

El Consell Municipal de Pcartell-participacioarticipació Ciutadana, constituït en la sessió del dimarts passat, va aprovar el calendari d’assemblees en les quals aportar i debatre les propostes per als pressupostos participatius de 2015. La convocatòria, que va tenir una bona resposta popular, va servir per a informar la ciutadania de les condicions i característiques del procés així com de la quantia assignada a aquest concepte en els pressupostos generals que, com en anys anteriors, és de 40.000 euros.

«Disposem de molt poc de temps per a executar els projectes que han d’estar realitzats abans d’acabar el 2015 –va comentar la regidora de Participació Ciutadana i Medi Ambient, Mamen Esteve,– per això la proposta que hem traslladat és la de realitzar projectes d’execució ràpida perquè no es vegen llastrats els pressupostos del 2016».

En la reunió, l’alcaldessa, Eva Sanchis, va informar sobre els projectes que l’Ajuntament ja ha presentat a les subvencions de la Diputació «per a no superposar esforços», que ja es van publicar en aquesta mateixa pàgina (http://www.godella.es/va/content/godella-presenta-la-diputacio-una-proposta-dinversions-de-prop-de-mig-milio-deuros).

Finalment, també va incloure en l’ordre del dia –tal com preveu l’article 31 de la Carta de Participació Ciutadana sobre iniciatives ciutadanes– la proposta que un grup de veïns de Godella havia plantejat a la fi d’agost d’engegar una iniciativa legislativa popular sobre la no autorització dels bous a Godella. Els promotors de la iniciativa van exposar la seua proposta i van explicar el procés i les diverses fases, un tema sobre el qual les persones assistents van deixar constància que «l’objectiu no és crear crispació».