L’Agència d’Ocupació de Godella ofereix un curs de manipulador d’aliments per a comerciants

EL CONSORCI PACTEM NORD ESTRENA CONSELL RECTOR
L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Godella ha llançat un nou curs per a obtenir el certificat de manipulació d’aliments i al·lergògens dirigit, en aquesta ocasió, exclusivament, a comerciants de la localitat. El curs tindrà lloc del 23 al 30 de novembre i serà finançat, íntegrament, per la Regidoria, per la qual cosa resultarà gratis para les persones participants. La informació i les inscripcions es poden realitzar a l’oficina de l’Agència, a l’edifici de Serveis Socials.

Serà la primera vegada que s’ofereix aquest curs als comerciants «però es tracta d’una necessitat que hem detectat donada la implantació del sector hosteler en el nostre poble i la necessitat de reciclatge formatiu en alguns casos», va comentar el regidor de l’Àrea, Salvador Soler, qui va participar la passada setmana en les eleccions que es van realitzar per a constituir el nou Consell Rector del Consorci Pactem Nord, organisme al qual està adherida Godella. Per unanimitat, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, va ser triat president de l’entitat i rellevarà així Héctor Bueno, exalcalde de Foios.

En l’acte de constitució, Soler, va advertir que era necessari iniciar «com més prompte millor contactes amb altres administracions per a demandar majors recursos, doncs s’ha demostrat que se sap treballar en l’àmbit de l’ocupació amb eficàcia i rigor».

El nou president del Consorci Pactem Nord, Rafa García, per la seua banda, va indicar en el seu nomenament que és necessari reforçar tots els programes de treball de l’entitat, amb especial atenció als programes d’ocupació per als quals és imprescindible desenvolupar accions de major intensitat amb els recursos necessaris. Així mateix, indicà que Pactem Nord sempre ha sigut un clar exemple de solidaritat intermunicipal, facilitant recursos i eines de coordinació al territori que han permès cohesionar l’Horta Nord i vertebrar el territori en moments de necessitat social.

Com a vicepresidents del Consorci, van ser triats Carles Fontestad, regidor de Massalfassar; Carlos Errando, regidor de Rocafort; i Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia. Com a vicepresidents empresarials i sindicals van ser nomenats, respectivament, Ramiro Martín, president d’AUPIM; i Miquel Jordà, secretari comarcal de l’UGT.

Pactem Nord, abasta una representació poblacional de 284.000 habitants i està format per ajuntaments de l’Horta Nord, pels sindicats (UGT, CCOO i USO) i per associacions empresarials (ASIVALCO, AEMON i AUPIM).

Arxivat en: Agència d'ocupació, NotíciesGodella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *