Font: www.godella.es

 

El president de la FEMP, Abel Caballero, ha fet una crida a totes les entitats locals espanyoles per a convocar el seu veïnat a un minut de silenci, a les 12.00 hores d’avui diumenge, 15 de novembre, com a mostra de repulsa i condemna dels atemptats terroristes que han costat la vida a més d’un centenar de persones a París.

Caballero també ha fet públic el següent manifest després dels atemptats de París, juntament amb la crida a totes les entitats locals espanyoles

«No podran amb la llibertat

Horroritzats pels terribles atemptats de París, que condemnem amb absoluta i taxativa rotunditat, i abraçant estretament les famílies dels morts, els ferits i tots els parisencs en aquests moments tan durs, volem manifestar, com a representants dels ciutadans espanyols, que els qui menyspreen la llibertat, la convivència i la vida, mai de la vida podran doblegar-nos.

No podran amb la llibertat, no podran amb la democràcia, no podran amb l’estat de dret, no podran amb la convivència. Són els nostres principis, les nostres regles del joc, la nostra única manera d’entendre la vida i, entre tots, units, els defensarem dia a dia a força de democràcia. I a aquells qui els ataquen i, per tant, ens ataquen, els diem, ferms i units, que a força de democràcia i llibertat els farem front i els guanyarem.

Avui, junts, a les portes de tots els ajuntaments d’Espanya, diem ben alt: tots som París».