Acte Central de Campanya Horta Nord a Burjassot

El dimecres dia 9 de desembre, al Centre Cultural Tívoli de Burjassot, celebrarem l’Acte Central de campanya de l’Horta Nord, el qual consistirà en un sopar tertúlia amb Rosanna Pastor, candidata al Congrés dels Diputats, i Enric Morera, President de les Corts, on explicaran els eixos fonamentals del programa electoral i com van a defensar els interessos dels valencians i valencianes al Congrés dels Diputats. A l’acte assistiran alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores i militants de tots els pobles de la nostra comarca.

Per assistir, cal reservar al telèfon: 605377374 o al correu electrònic: [email protected]

T’esperem!
tarja

Arxivat en: Comarcal, Compromís, ELEC_GENERALS_2015, Godella, INFORMACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *