Font: www.godella.es

cartel

La crítica ha valorat la proposta de la companyia Almasoul com una de les més destacades del panorama, inclosa en el tercer lloc del Top Metròpoli (El Mundo) dels millors musicals de la cartellera.

Eduardo Ortega Egea dirigeix a aquests quatre personatges, quatre virtuoses i, per sobre de tot, quatre dives, que es pugen a un escenari en el qual conviuen la gelosia, la seducció, l’astúcia, el glamur i l’humor desternillant amb la música «en un recital inoblidable ple de versatilitat, talent i geni», segons la crítica Emma Zafón (lacomarca.net). Aquestes quatre Dives s’atreveixen amb Schubert i Police, Beethoven i Stevie Wonder, Rossini i Queen, Pergolesi i The Platters, fusionant en el mateix recital la cobla i el blues, el rock i el soul, el barroc i el pop, a més de cantar, ballar i captivar el públic amb ocurrents argúcies i inusitades habilitats musicals.

Aquest quartet de corda atípic per la seua composició (violí, viola, violoncel i contrabaix) malbarata talent per a aconseguir el seu objectiu, mentre s’enfronten amb vertader aplom a nombrosos imprevists que desemboquen en un gran batibull en el qual contagien el seu humor hilarant.