El Consell presenta a Godella el Pla d’Acció Territorial de l’Horta

El director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, Lluís Ferrando, ha presentat a Godella el Pla d’Acció Territorial (PAT) de l’Horta i l’Avantprojecte de Llei que ho acompanya. L’objectiu és donar a conèixer les principals propostes tant de la Llei com del PAT de l’Horta, textos que s’exposarà al públic pròximament perquè tots els ciutadans, associacions i entitats puguen presentar al·legacions i propostes al document legal. Ferrando ha destacat el nivell de protecció que s’oferirà a l’horta amb valor agronòmic i paisatgístic especial.

+info

Arxivat en: Agricultura - Consell Agrari, NotíciesGodella, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *