Font: www.godella.es

«Començarem divendres amb un plat fort com és el torneig de futbolí i ping-pong». El regidor de Joventut, Joan Cardo, anuncia l’inici de la setmana amb un acte que any rere any sol acollir a nombroses persones. Serà a partir de les 17.30 hores. Per al mateix dia, tothom que ho desitge tindrà l’oportunitat de conéixer el patrimoni cultural i natural de Godella mitjançant la fotografia. Es tracta de la Gymkana Nocturna Fotogràfica que començarà a les 22 hores. Les organitzadores asseguren que serà «un gran moment per a conéixer tots aquells racons de Godella que ens passen desapercebuts en la nostra rutina diària». A més, afegeixen que els primers classificats tindran premis.

Dissabte al matí dues propostes. La primera arrancarà a les 10 i serà una xerrada al voltant de la Cursa d’Orientació que es durà a terme l’endemà. I la segona serà un Mercat d’Intercanvi al Mercat de Venda Directa de l’Ermita. A partir de les 11 hores, diferents col·lectius de Godella participaran en un mercat «al qual es pot acudir sense diners, només amb objectes», afirma la responsable del Casal Jove. Més tard, a les 14.30 hores s’oferirà una paella, però abans, actuarà la Xaranga l’Aixequella. Després d’un matí intens, continuarà la jornada amb un espectacle teatral d’improvisació que començarà a les 17 hores. Per últim, de 18 hores a 21 hores, dj’s i animadors prendran el comandament amb la Discomòbil.

 Per a acomiadar el cap de setmana, diumenge tindrà lloc, des de les 22 hores, la Carrera d’Orientació. Segons afirmen els organitzadors «l’objectiu de la carrera és completar el recorregut en el menor temps possible, valent-se tan sols de la informació aportada pel mapa». A la vesprada, a les 18 hores, arribaran les web-sèries. La presentació d’un recull de sèries valencianes que comptarà amb la presència de directors, actors i realitzadors.

Després del descans del dilluns, el dimarts estarà carregat de sexe. Primer, a les 18 hores, Xerrada Sobre Sexe. I després, a les 19 hores, el programa de Ràdio Godella presentarà la seua nova temporada amb un especial de Sexe i Joventut.

L’endemà, campionat de Fifa 16 des de les 17.30 i Taller de Jocs en Anglés una hora més tard, de 18.30 a 20 hores.

Per últim, el dijous es tancarà la Setmana de la Joventut amb dos actes. A les 17.30 hores, la xerrada al voltant del Sistema de Garantia Juvenil i a les 19 hores, el Taller d’Improvisació Teatral. «Un taller totalment pràctic on a través d’exercicis d’interpretació, jocs, recursos expressius, diferents estils i temes que ens moguen, aprendrem a improvisar», afirmen els organitzadors.

Per a totes les activitats, cal enviar un correu electrònic a la direcció <[email protected]>. Per a saber quina informació s’ha d’adjuntar, així com conéixer els detalls de les activitats, consulteu l’enllaç que trobareu baix de l’article.