Quant fas jornades de més de 12 hores treballant pel teu poble i assiteixes a un ple com el de hui se’t cau l’ànima als peus.

Vore com Podemos, Ciudadanos i PP pactem 5 minuts abans del ple estrategia de desgast del govern sense cap altre objectiu, vore com el PP vota contra de les seues esmenes, però sobretot quant la gent de Podemos vota en contra de la declaració dels serveis socials com a servei bàsic mentre s’omplin la boca d’anar en favor de les persones més necessitades no dones crèdit al que està passant. El vot en contra de PP, ciudadanos y Podemos pot ocasionar que perdem una subvenció de la Generalitat de 216.000 per a prestar serveis esencials bàsics. Una declaració necessaria per les polítiques de retallades del PP no només en competències sino en finançament dels Ajuntaments.

Ara q la Generalitat ens multiplica quasi per 3 la subvenció per a prestar serveis socials en la noble política de rescatar persones resulta q Podemos s’alia amb el Partit que més mal ha fet a les polítiques socials del nostre País.

Fins i tot han pactat que la regidora de Podemos no perderà la seua designació com a membre de la xarxa valenciana de municipis cap a la sostenibilitat tot i no ser ja regidora de medi ambient. Quina vergonya!

Nosaltres continuarem treballant en la nova rpt, en la modificació del Pgou per resoldre les expropiacions pendents, en obtenir fons per a fer les obres que necessitem per millorar els nostres camins, carrers, el nostre clavegueram, etc… Però ara ja sabem a qui tindrem enfront.

La seua estratègia de desgast no desgastarà només al govern sino al nostre poble que vora com es paralitzen les polítiques socials.

Si eixa va ser l’actitud de Podemos que siguen valentes i presenten una moció de censura amb PP i ciudadanos, que presenten un govern alternatiu o que ens deixen treballar. Ara ja amb les caretes fora sabrem qui es qui.

Bona nit, demà continuarem deixant-nos la pell pel nostre poble

Eva Sanchis Bargues – Alcaldessa de Godella

Save

Save