El CUMA del dimarts 9 parlarà sobre el PGOU, el barranc dels Frares i el parc de la Devesa

El proper dimarts 9 de maig a les 19:30 h tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Godella el Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient (CUMA), que, entre d’altres temes, oferirà informació sobre el projecte de connexió del barranc dels Frares amb el Palmaret, i exposarà les diferents propostes per a la determinació dels usos del parc de la Devesa.

D’altra banda, es tractarà l’expedient de possible declaració i venda de parcel·les sobrants en l’àmbit de Campolivar i es parlarà sobre una modificació puntual del PGOU al col·legi Los Olivos i la parcel·la dotacional privada de la cooperativa del casc antic.

També es tractarà una altra modificació, la del Pla de Reforma Interior (PRI) i el projecte d’urbanització de la UE2 del Sector 11. Per últim, s’informarà sobre el projecte d’obres (Fase 1) de rehabilitació de la casa del llac i es parlarà sobre l’ordenança reguladora de l’Informe d’Avaluació dels Edificis (IEE).

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *