Ple de maig

El proper dijous 25 a les 19:30 h es celebrarà al saló de plens de l’Ajuntament de Godella la sessió plenària corresponent al mes de maig, a la qual es durà la proposta d’agermanament entre la ciutat italiana de Lanuvio i Burjassot i Godella.

 

A l’apartat de mocions, el PP presentarà una sobre els concerts educatius, i Compromís una altra “per alliberar la reinversió del superàvit dels ens locals”. Per la seua banda, el PSOE farà una proposta per declarar el Parc de la Devesa com a Paratge Natural Municipal.

 

En l’àrea econòmica es donarà comptes de l’execució del pressupost del primer trimestre de 2017 i es parlarà sobre el reconeixement extrajudicial de crèdits 4/2017.

Arxivat en: Alcaldia, Plenaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *