Godella celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb visites al Parc de la Devesa

Font: www.godella.es

El proper dilluns 5 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Godella obrirà les portes del Parc de la Devesa per tal de donar a conèixer a les persones que ho desitgen quin és l’estat actual dels més de 16.000 metres quadrats de parc i jardins expropiats.

En la visita, que es durà a terme en grups reduïts de màxim 20 persones que s’hauran d’inscriure prèviament, es recorrerà tant la part del jardí més intervinguda i que durant anys s’ha utilitzat com a pati del centre escolar com també la zona més protegida que ha estat durant més de 20 anys tancada al públic.

Aquesta primera visita tindrà lloc en un moment en que s’està treballant per posar a punt la ferramenta que permetrà la consulta veïnal, per tal que les veïnes i els veïns de Godella participen en l’elecció dels possibles usos del parc, compatibles amb les figures de protecció més adequades de les diferents zones del mateix.

L’activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics. L’horari de visita serà a les 17:30 h i a les 18:30 h. Tots aquells interessats en participar hauran d’inscriure’s prèviament al telèfon 96 363 80 56 o per correu electrònic a [email protected].

Save

Arxivat en: Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *