Obert fins el 12 de juny el termini per sol·licitar ‘La Dipu te Beca 2017’

Des del darrer dia 30 de maig i fins el dilluns 12 de juny a les 14:00 h està obert el termini d’inscripció per al programa ‘La Dipu te beca 2017’ a l’Ajuntament de Godella.

Aquelles persones interessades poden descarregar tota la informació necessària a l’apartat d’AODL de la web municipal (www.godella.es/va/aodl/content/beques), on trobaran les bases de la convocatòria, l’imprès de sol·licitud i l’annexa d’autobarem. Aquests dos darrers documents s’hauran de presentar per registre d’entrada a l’Ajuntament de Godella en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h, i les vesprades del dilluns i dijous de 16:30 a 18:30 h.

És important recordar que, en cas de presentar-se la documentació per correu o a través d’un altre registre d’entrada diferent al de l’Ajuntament de Godella, els sol·licitants hauran d’enviar també tota la documentació degudament escanejada al correu [email protected] amb la finalitat d’incloure’ls als llistats provisionals abans de la data de finalització del termini.

El dia 22 de juny es publicaran els llistats definitius, i les persones admeses hauran d’entregar la documentació requerida (DNI, número de compte bancari i NUSS) abans del dia 23. A partir del 3 de juliol i fins el 31 d’agost es realitzarà el període de pràctiques, dotat amb 500€ de remuneració bruta mensual.

Per tal d’accedir a aquestes beques s’ha de ser major de 18 anys i haver estat matriculat aquest curs a un grau universitari, màster o cicle formatiu mitjà o superior. Les àrees de l’Ajuntament que sol·liciten becaris es poden consultar a les bases de la convocatòria, i van des de comunicació fins a urbanisme, passant per esports, igualtat o joventut, entre d’altres.

Arxivat en: Agència d'ocupació, Joventut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *